ECTT participeert in Doarpsvisie

Doarpsbelang, ECTT en Top en Twel Duurzaam zijn een traject gestart om de huidige dorpsvisie te herschrijven, naar de wensen en ideeen van nu. Want, hoe zie jij jouw toekomst in Top & Twel? Welke voorzieningen hebben wij nodig voor onze dorpen? Kunt u als senior en kun jij als jongere in het dorp blijven wonen? Hoe ziet leefbaarheid eruit in de toekomst? Hoe gaan we om met energie, natuur, afval en water?

Dit zijn belangrijke vragen, vragen die beantwoord moeten worden. Vragen waar we het met elkaar over moeten hebben. Al onze wensen en plannen leggen we vast in de Dorpsvisie van Top & Twel.

De enquête over de dorpsvisie van Top en Twel gaat al heel goed. Volgens de laatste update is de vragenlijst al 138 keer ingevuld! Een prachtige tussenstand, maar het betekent ook dat veel inwoners de enquête nóg niet hebben ingevuld. Dus niet vergeten, want veel dorpsgenoten gingen je nu al voor en hebben nagedacht en hun mening gegeven over ‘Top en Twel – van Toen naar Toekomst.’ Laat deze kans daarom niet voorbijgaan!

Wil jij meegeven wat je belangrijk vindt? Vul dan de enquête in de link https://forms.office.com/e/Rx3qwXxBgd.

Meer nieuws